25 Ekim 2013 Cuma

Parıltılı HayatLar izle


Parıltılı HayatLar filminin oyuncuları Annie Fitzgerald , Carlos Miranda , Claire Julien , Emma Watson , Gavin Rossdale , Georgia Rock , Israel Broussard , Katie Chang , Leslie Mann , Maika Monroe , Paris Hilton , Stacy Edwards , Taissa Farmiga, senaryosu tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Sofia Coppola yapmıştır.
http://www.enyenifilmlerizle.com/pariltili-hayatlar.html

Filmin adı Parıltılı HayatLar
Pırıltılı Hayatlar – The Bling Ring Türkçe Altyazılı izle filminde gerçek olaylardan esinlenerek, ünlü olma peşindeki bir grup genç, internetten ünlü kişileri takip etmeye başlarlar. Amaçları ise bu ünlü insanların evlerini soymaktır. Zack beceriksiz ve çekingen biridir. Okul arkadaşları tarafından kabul görmek istemektedir. Dışarıdan bakıldığında çok çekici olan, ancak çok hain birisi olan Natalie ile yakınlaşırlar. Birlikte ünlü ve zenginlerin dolaplarından alışveriş yapmaya başlarlar. Zack de istediği popülerliğe erişmiştir. Bir yandan yakalanmaktan korkarken bir yandan da pahalı ürünleri çalmaya devam ederler. Sonunda ünlülerin evinden tam 3 milyon değerinde eşya çalmışlardır.
The Bling Ring izle Parıltılı Hayatlar – The Bling Ring 2013 Türkçe Altyazılı izle
Hatta soydukları kişilerin arasında Orlando Bloom, Paris Hilton ve Rachel Bilson gibi kişiler vardır. Ancak bir süre sonra işledikleri suçlar medyanın da dikkatini çekmeye başlayacaktır… 2013 – ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Japonya ortak yapımı olan Pırıltılı Hayatlar izle filmi Dram ve Suç kategorilerinde yer alıyor. Filmin oyuncuları arasında Katie Chang, Israel Broussard ve Emma Watson gibi isimler bulunuyor. Pırıltılı Hayatlar Türkçe Dublaj izle filminin yönetmenliğini ise Sofia Coppola ismi üstlenmiş. Gerçek bir hikayeden uyarlanan bu The Bling Ring Türkçe Dublaj izle filmi için hepinize keyifli seyirler dileriz. The Bling Ring izle filmini izlerken iyi ve güzel vakit geçirmeniz dileklerimizle…Enyenifilmlerizle.com İyi Seyirler Diler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder